0265-216.621, 0265-241.076  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
 Poze Biomicin solutie de uleiuri esentiale FARES (10 ml)

     
Pin It


Biomicin solutie de uleiuri esentiale FARES (10 ml)

Pret: 17,50 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Pretul produselor nu include cheltuielile de livrare

Biomicin solutie de uleiuri esentiale FARES contribuie la eliminarea bacteriilor din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pielii.

Uleiul esential de arbore de ceai (tea tree) contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene atât de la nivelul pielii cât şi a mucoaselor.

Uleiul esenţial de cuisoare contine eugenol care contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene, fiind recunoscut și pentru capacitatea sa de reducere a iritațiilor și a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor și dinților.

Compoziție:

  • Ulei esenţial de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia aetheroleum)
  • Ulei esenţial de cuisoare (Caryophylli floris aetheroleum).

Mod de administrare:

Uz intern:

Copii 3-6 ani: 1 picătură de ulei esenţial de 3 ori pe zi, amestecată cu câte o lingură de miere sau sirop (Biosept, Plantusin), la o oră după masă.

Copii 7-14 ani: 2-3 picături  de ulei esenţial de 3 ori pe zi, amestecate cu câte o lingură de miere, la o oră după masă.

Adulţi: 4-5 picături de ulei esenţial de 3 ori pe zi, amestecate cu câte o lingură de miere, la o oră după masă.

Se administrează timp de 10-30 zile. Se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

Uz extern:

Inhalaţii: 3-5 picături de ulei esenţial se pun într-un vas cu apă fierbinte. Se inspiră timp de 10-15 minute stând aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop. Se fac 1-2 inhalaţii pe zi, timp de 10-15 zile.

Candela de aromaterapie: 5 picături se pun în vasul cu apă al candelei.

Masaj local: 3-4 picături de ulei esenţial se amestecă cu 10ml ulei gras (de măsline, sâmburi de struguri, etc.). După masaj uleiul nu trebuie îndepărtat prin spălare timp de 6-8 ore.

Soluţie otică: 5 picături de ulei esenţial  se amestecă cu 10ml ulei gras (de măsline, sâmburi de struguri, etc.). Se picură 5-8 picături din soluţie (uşor încălzită pe baie de aburi) în canalul auditiv extern, apoi se pune un tampon de vată în ureche. Procedeul se repetă de 2-3 ori pe zi, timp de 5-10 zile.

Comprese: se pun 2 picături ulei esenţial la 100 ml apă pentru suprafeţe mici şi 6-8 picături la 300-400 ml apă pentru suprafeţe mari. Se amestecă, apoi se înmoaie o bucată de tifon sau şervet de bumbac, se stoarce, se aşează pe zona afectată şi se acoperă cu un prosop. Se menţine compresa maxim o oră. Procedeul se repetă de 2-3 ori pe zi.0265-216.621, 0265-241.076 - Comenzi telefonice
Luni-vineri, 9 -19

 Produse similare


Biomicin forte solutie de uleiuri esentiale FARES este o formulă concentrată pe bază de uleiuri esențiale de cimbru și cuișoare ce contribuie la eliminarea bacteriilor potențial patogene din tractu...
28,50 RON
Biomicin FARES c ontribuie la eliminarea bacteriilor din tractul respirator, digestiv și de la nivelul pielii. Uleiul esen t ial de arbore de ceai (tea tree) contribuie la...
22 RON
Biomicin forte FARES ajuta in tratarea infectiilor cailor respiratorii prin eliminarea bacteriilor potențial patogene din tractul respirator. Uleiul esential de cimbru conține carvacrol ş...
25 RON
  
  
  
  

  
    

Aboneaza-te la newsletter

 
Doriti sa fiti informat prin email despre noutati, reduceri si promotii ?