Descriere
Fructe de armurariu au proprietăți regeneratoare pentru ficat. Ajuta în tratarea tulburarilor de digestie cauzate de dereglarea functiilor cailor biliare. De asemenea se folosesc în caz de afectiuni ale ficatului cauzate de toxine (alcool, otravuri de origine industriala) si la diminuarea nivelului glicemiei, al colesterolului si al trigliceridelor. Contin silimarina, flavonoide, trigliceride, acizi grasi, steroli, vitamina E, mucilagii, etc.
Compozitie: Fructe de armurariu (Silybum marianum), 100%.
Mod de folosire:
Infuzie: în 250 ml apa clocotita se adauga o lingura cu produs, se lasa la infuzat 15 minute apoi se strecoara. Se consuma 3 cani cu infuzie pe zi cu 30 min. înainte de mese.
Macerat la rece: în 250 ml apa se adauga o lingura cu produs, se menține timp de 6-8 ore la temperatura camerei apoi se strecoara. Se consuma 3 cani cu macerat pe zi cu 30 min. înainte de mese.